11:56 , 1401/6/28
کد خبر: 000015391
بازدید: 1377
طرز تهیه فوق العاده مربای انجیر + نکات مهم

در تابستان از خوردن میوه ها سیر نمی شویم و مربا درست کردن و مصرف آن در زمستان بسیار خوشایند است. سر صبحانه دنبال چیزی شیرین می گردیم تا آخرین لقمه خود را بخوریم.

طرزتهیه مربای انجیر خانگی و خوشمزه 

به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز Ivna، در این مطلب طرز تهیه مربای انجیر آمده است و می توانید آخرین لقمه را با یک چای گرم بخورید. ما دستور فوق العاده مربای انجیر را با شما به اشتراک می گذاریم که سفره هایتان را زیبا می کند و کام ما را شاد. 

مواد لازم برای دستور مربای انجیر

1 کیلوگرم انجیر تازه (کوچک)

1 کیلوگرم شکر گرانول

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

طرز تهیه فوق العاده مربای انجیر + نکات مهم

طرز تهیه مربای انجیر  خانگی چگونه است؟

انجیرها را عصر خوب شسته و در قابلمه بریزید.

روی آن پودر قند ریخته و یک شب به آن استراحت بدهید.

صبح روز بعد انجیر را به همراه شکر ذوب شده روی اجاق گذاشته و روی حرارت ملایم بگذارید تا آرام آرام پخته شود.

بعد از جوش آمدن، قوام شربت را مرتباً بررسی کنید و حدود 30-35 دقیقه روی حرارت ملایم پخته شود.

یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کرده و وقتی به غلظت مربا رسید شربت را از روی اجاق بردارید.

مربای انجیر خانگی را در ظرفی تمیز و خشک بریزید.

طرز تهیه فوق العاده مربای انجیر + نکات مهم

نکات مهم درباره تهیه مربای انجیر 

در تهیه مربا باید به میزان شکر توجه کرد به خصوص در تهیه مربای میوه های شیرین باید معادل میوه و شکر یکسان باشد.

میوه ای که از آن مربا درست می کنیم باید 1 شب با شکر نگه داشته شود تا آب خود را خارج کند.

برای اینکه بفهمیم مربا پخته است، یک قاشق چایخوری از آب مربا را در بشقاب شیشه ای بریزید، اگر بدون پراکندگی جامد بماند، پخت مربا تمام است. اگر در حال ریزش بود، 3 تا 5 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

برای ماندگاری طولانی مرباها باید در شیشه های تمیز و ضدعفونی شده را در حالی که داغ هستند قرار دهید و در آن را محکم ببندید و زیر و رو کنید و بگذارید یک شب بماند.

سایر دستور العمل های مربا انجیر که می توانید امتحان کنید.

همچنین می توانید با دستور مربای انجیر با لیمو که طرز تهیه جالبی است، طعم متفاوتی درست کنید.

مربای انجیر خشک و گردو را نیز می توانید امتحان کنید که می توانید با انجیر خشک درست کنید و با اضافه کردن گردو طعم آن را افزایش دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای آلبالو خانگی در چهار مرحله

مربای انجیر چند کالری دارد؟

1 قاشق چایخوری مربای انجیر معادل تقریباً 20 کالری است.

نظر شما






نظرات

اخبار پر بازدید